Längesedan sist

Livet rullar på and I am still alive, även om man kanske inte skulle tro det här… Jag är mer än bara alive faktiskt. Just nu lever jag i teater, två kommande premiärer och gymnasiet. Hur nice som helst faktiskt, så jag har inte mycket att klaga på nu inte. Men rasism är ju ett ämne som alltid är aktuellt att prata om och jag har tänkt på det mycket på senaste tiden. Hörde någon säga: Rasism är ju egentligen så korkat, vad i det vetenskapliga visar att pigmentet i huden, hudfärgen, avgör hur mycket man är värld. Det är så sant. Det är som att säga att en röd tröja gjord i Sverige är värd respekt och uppskattning och en en blå tröja tillverkad i Asien behandlar man taskigt, respektlöst. Hela tankesättet är dumt med andra ord. Skulle jag vilja påstå iallafall.

Andra inlägg på ämnet: Ett bra inlägg,  Cred till dig & 13 Mars

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>