Sommarlov skulle jag kalla det

E88C815C-FC4C-4606-9122-5C24DBBC0033

Äntligen är det sommar. Inte för att jag äntligen är ledig för jag jobbar några veckor till, utan bara för att det är varmt och allmänt bra! Dessutom har jag just gått ut grundskolan vilket är fantastiskt j*vla skönt!!!!!! Jobba är mera min grej, vissa säger att det inte är sommarlov om man jobbar men jooo det är det för mig. Efter jobbet blev jag faktiskt hämtad av mamma. Nu är vi ute på landstället och bara slappar, tänker att det bara är att passa på att vila nu. Snart blir det mer intensivt arbete!  Det är nämligen snart dags för 1800-talsveckan på Torekällberget, vi har ett helt nytt manus till teaterföreställningen och det ser jag verkligen fram emot. Det är grymt kul att få jobba med så bra och fina skådisar, vill bara säga det <3 I will tell you more soon vi har ju liksom inte haft vårat första genomdrag ännu…

8E817A98-B01E-433A-93FB-3EC2D0B3D054

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>