Ridpass

DE62FA50-E643-41EB-A7D8-B6188D7237C0

Trots det regniga vädret blev det ett pass ute på banan för mig och Silver idag. Vi började med skritt på asfaltsvägen och gick sedan ner på banan och la upp lite bommar. Vi hade sex lite upphöjda bommar på rad med skrittaavstånd. Vi började värma upp med halter och övergångar mellan skritt, trav o halt för att få fram känsligheten och samtidigt träna ryggmusklerna. Vi jobbade lite över bommarna och körde sedan lite trav och galoppjobb. 

Jag kan säga att det var längesedan Silver var såhär pigg. Han vart stark dessutom. Jag kände på mig redan innan att han var på bushumör, men trodde inte att jag skulle behöva kämpa så pass mycket! 

04DB6ABB-245B-4C5C-80E9-B0449693D166

Det var jättekul att få jobba med musklerna både för mig och honom. Efter att ha gjort övergångar mellan skritt och galopp och fått ner tempot började vi jobba i skritt över bommarna igen. Nu var han (trots att han fortfarande var en liten kanonkula) riktigt fin i formen och jobbade bra över bommarna. Ett riktigt härligt pass blev det!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>