Rida rida rida

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för horze

Idag ska jag rida på ridskolan för först gången efter sommaren! Det ska bli kul. Igår så värmde jag upp mig så att jag skulle vara så bra som möjligt idag. Jag körde ett ganska hårt dressyrpass på Silver och var noga med att han verkligen skulle jobba. Det innebar för mig att jag var tvungen att rida sådär mycket som jag knappt tror att det går. Just det där att när han är så envis med att inte jobba iform så måste jag fortsätta, även om det känns som att jag inte kan mera. För det är då det krävs bara lite till. Orkar jag bara lite till så börjar det gå som det ska. Nu kanske det låter som att han skulle vara jättejobbig men det är han definitivt inte! Jag tänker att det inte är alls konstigt att han försöker slippa undan det jobbiga. Dessutom är det väldigt roligt att rida honom när en känner att det verkligen får resultat, att han lyssnar och accepterar det som ska göras. Det gick jättebra igår. Jag red med mycket inspiration av det jag gjorde på träningen för Rebecca men la in att början gick gick vi på en mindre fyrkant med en bakdelsvändning i varje hörn. Jag jobbade mycket med ytterhjälperna vilket gjorde att det blev en liknande effekt som när jag jobbade med skänkelvikning på träningen. Sedan började jag jobba på volt med skänkelvikning och mycket med formen. För att läsa om träningen jag pratar om klicka här, på länken ovan eller bläddra ner i flödet 😉

Horze har förresten superrea nu! Alltså jag trodde på fullt allvar inte att det var sant! Kolla bara på de här schabraken, med tillhörande luva dessutom!!! HÄR Dessutom har dom en ny kollektion☟

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>