Jubileumspokalen

Här kommer lite bilder från Jubileumspokalen på Solvalla! Det var en rolig kväll, på sista bilden är det vi som står och håller i de orangea flaggorna! Efter det när allt var slut så lyckades jag och min bror bli statister i någon serie som spelades in precis där och då. Det var ju kul!

Tycker att travhästar är så fina, de är så nätta men så sjukt starka och så är det ju något med formen på deras huvud och ja jag vet inte men fina är dom. När jag någon gång skaffar häst skulle det kunna vara en travare som också kan hoppning och dressyr, eller en till Silver. Fast det finns ingen som han❤

P1140870P1140844 P1140831 P1140919 P1140912

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>