Ridlektion!

Idag fick jag äntligen lektion på Silver!

DSC_4610

Det ger så mycket mer än alla lektioner på ridskola med bara en halvtimmes lektion för Rebecca. Jag måste börja rida, rida på riktigt! Jag visste ju liksom inte att det gick att rida såhär men nu jäklar! Nu ska Silver få jobba ordentligt. När jag värmde upp innan lektionen regnade det jättemycket, men som tur var avtog det lite när vi började. Jag red på volt och jobbade mycket med att få till formen. Jag höll emot på yttertygel och tryckte ut med innerskänkel, flyttade honom silvrets för att få en bjudning som gör att jag kan fånga upp honom i handen, att jag för någonting att ta i. Får jag inte fram honom så har jag ingenting att samla i handen vilket gör att jag inte får till det jag vill. Nu när jag jobbar såhär kan jag verkligen ta i honom både med hand och skänkel utan att tro att jag gör för mycket och kommer att göra honom illa. Jag tycker att det gick jättebra idag, men allt kan självklart bli mycket bättre! Jag satsar på att ta flera lektioner så här, det ger så otroligt mycket och är helt klart värt det! Mycket mer värt än alla snygga kläder eller något annat som går att köpa för pengar.

DSC_4622DSC_4603

Förra året tog jag också en lektion. Det är intressant att jämföra då och nu, det är väldigt lika ändå! Kolla här på förra lektionen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>