Gårdagens ridning

.DSC_4433Det blev tyvärr ingen lektion igår pga åskan men på söndag gäller det! Då kör vi!DSC_4416
Så igår fick jag försöka planera om lite, d hade inte varit bra att rida på banan eftersom jag då skulle ha gjort det en massa gånger i rad och han skulle vara trött på det på söndag. Jag ville inte riktigt rida ut heller eftersom jag ville att han skulle vara mjuk och så på söndag. Det blev båda två. Först gick jag ner på bann och jobbade med form och lite öppna och sluta i skritt, han kändes jättefin! Sen red vi ut. Med lite cykel sällskap, vi gick mot det jag kallar galoppbacken. Vi tog den tre gånger, tre hyfsat snabba galopper upp för den långa backen. Underbart! I den första höll jag honom i en ganska samlad galopp, den andra gången fick han springa på, och den tredje först kort galopp och sedan snabbare. När jag lät honom springa kände jag hur han sköt fram huvudet och bara tyckte att det var jättekul att få ta i upp för en backe.
Nu är vi verkligen taggade på lektion! Eller jag är det iallafall, Silver vet ju inte riktigt vad som ska hända.DSC_4435
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>