Det blev en kvällstur

18116BC6-4D7A-49A1-88C9-05D678EB26EE

Igår kväll var ännu en varm kväll, inte en enda liten vindpust. Silver hade ett litet sår på benet och vad lite svullen, men han haltade inte tack och lov! Men eftersom det var lite svullet blev det bara skritt… Vi gick en lång tur upp i ett litet villa område. Vi tog oss förbi farliga enligt Silver krokodil liknande väg gupp och stora läskiga betong grejer med reflex på. Men min kompis Zlata gick bredvid honom och jag pratade lite med honom och då kom vi förbi! Och varje gång vi berömde honom blev han så stolt så att jag började nästan tro att han ”blev rädd” bara för att vi sa att han var så jätte duktig när han gått förbi! Han var så duktig iallafall jag är stolt över honom. 

201752C1-4317-408E-82F1-70B079FB4456

Zlata visade oss nya ridvägar i en liten skog. Det var jättebra backar att klättra i, en brant uppförsbacke och sen en lite mindre brant nedförsbacke. Nu blev det ju lugnt idag men den där hagen ska vu rida igen och träna musklerna i! På vägen hem klarade han sig förbi hinderna utan problem, den fina lilla hästen. Det var precis lagom väder att rida i på kvällen. En vacker solnedgång, coola moln och inte en enda liten vindpust. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>