Ett varmt kvälls pass 21:00

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för HORZE och granngården

P1140321

Igår tänkte jag köra ett lugnt dressyrpass, men det Silverpojken hade inte tänkt ta det lugnt alls… I början när jag värmde upp på c volten i en övning med mycket övergångar mellan skritt och trav då var han väldigt lyhörd och duktig!Men efter en skrittpaus på lång tygel vaknade han till ordentligt! Han blev jätte pigg helt plötsligt. Han var svår att hålla om jag inte var på en volt, och det vill man ju inte va hela tiden! Men efter lite galopp började han lugna ner sig.

P1140307

Snart måste jag ta en ridlektion på honom igen! Det vore både bra och kul att få hjälp med vad jag ska göra när han blir så där pigg och vill smita från det riktiga jobbet. Nu kan det ju bero på att ha inte blivit riden på ett tag eftersom jag tömmkörde sist, men ändå! Jag kollade på bilder från förra året när jag fick en ridlektion på honom, då såg det ju riktigt bra ut faktiskt!! Om ni vill läsa det klicka HÄR!

                                                       

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>