Vågor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

Det är någonting med att vara vid vattnet även om man befinner sig på en väldigt liten ö känns det som att man har hur mycket plats som helst. Eller inte har, det kanske är just det. Vattnet är det ingen som har alla kan va där. Det har varit så varmt att det inte går att vara på land länge det blir upp och ner ur vattnet hela tiden. Att vakna gå upp och titta ut över den blanka ytan och typ bara ligga där och titta eller lyssna på musik och ta ett dopp, de är bra härligt det! Någonting med allt det där får mig att glömma alla dåliga tankar, vet inte varför men jag bryr mig inte heller. Jag vet att allt kommer tillbaka så fort jag kommer hem igen men vad spelar det för roll nu. Här äter vi pannkakor och fruktsallad med grädde till lunch, badar, chillar och lyssnar på alla Miriam Bryants låtar ( det är det enda som finns nedladdat ).

8B1DD507-4AD9-4D8A-93D9-E3C445B72ECF247294A5-6576-460B-B849-867D5BD94CA15DB417CF-A9BE-40D8-9B42-51D383FB4462
Idag har jag gått runt och fotat, inte för att jag är bra på det men jag tycker om att hitta saker som ser ut på ett sätt som en liten skogsdunge och försöka få det att se ut som till exempel en alle. Att få en mysig plats att se hemsk och obehaglig ut på bild.

Nu ligger jag i skuggan på bryggan med fötterna i solen, de håller på att brännas sönder till två små kolbitar. Bäst att ta ett dopp. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>