En vanlig rolig praodag!

Inlägget innehåller reklam för stayhard

Idag var första vanliga dagen på Hovstallet. Jag börjar kl halv sju,  att gå genom stan på morgonen är rätt coolt det är alla vanliga gator och ställen fast nästan helt folktomt, känns nästan som om en äger stan på nåt vis! Idag började jag också med att borsta, en av min favoriter heter Consens han är brun med svart man och svans och jag tror faktiskt att han bara är runt 5 år. Han är otroligt söt och när jag borstade så stod han och sög på min axel och när han inte gjorde det så försökte han äta upp glanssprayflaskan! När jag borstade rumpan och inte såg vad han höll på med me huvudet så lyfte han ner ryktpåsen med tänderna, jag lyfte så klart upp den igen och så fort jag inte tittade slängde han ner den igen! En riktig liten buse, men samtidigt otroligt snäll! Efter frukostrasten åkte vi häst och vagn ut på Rosendal. När jag var här förra året så var det ju sommar och alla träd var fulla av gröna blad, nu ligger snön och isen fortfarande kvar på norrsidorna där solen inte kommit åt. Det är fint ändå men på ett annat sätt. I första passet åkte jag med hästarna Hero och Rival, de var otroligt snälla och duktiga. I andra passet åkte jag med hästarna Dandy och Favorit de var också snälla men lite busiga! Och lite rädda för spårvagnarna. Jag fick borsta hästar hela eftermiddagen! Förra året fick jag nästan alltid putsa efter lunch men idag fick jag borsta och släppa in och ut ur hagar. Det är kul med så många olika hästar, när en ser dom på tv eller i stan när det är kortege och sånt så tänker iallafall jag att dom där hästarna måste ju vara de tryggaste som finns och att de typ inte har några svagheter. Men varje häst är speciell. Någon är väldigt rädd om sitt huvud och blir lite rädd när jag rör vi det, någon försöker bitas mest hela tiden för att det antagligen kittlas överallt utom i manen, någon är bara allmänt väldigt nyfiken och måste smaka på allt. Det är så kul att lära känna alla som är så olika och försöka få de osäkra att lita på en och de mera kaxiga att acceptera en som ledare.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>