H.M. Konungens Hovstall

Idag hade jag min första praodag på Hovstallet, eller jag var där förra året också och praoade så det var första för i år. Eftersom det är röd dag så är det bara jag som prao-elev och två andra som jobbar idag. Vi började med att fodra frukosthö, borsta och släppa ut hästarna i hagar och skrittmaskinen. Sen fick jag den stora äran att mocka två boxar! Varför skulle det vara en ära? Jo för att det är nämligen extremt noga med hur det är mockat eftersom det är ett visningsstall och dessutom kan det dyka upp en del fint folk i kungens stall, då vill de ju visa upp det bästa! Jag tycker min mockning blev sjukt bra faktiskt! Den här dagen gick mest ut på att flytta hästarna mellan hagen och skritten så att alla fick gå överallt innan kl 13. Då var det nämligen påsk öppet, det var visningar och öppet stall. Mamma, pappa, min bror och kusin kom och kollade på stallet och gick en visning. Det var ju extra bra eftersom jag fick några bra foton på mig och hästarna då! Mamma älskar ju att fota, tyvärr får jag inte lägga upp dom bilderna här… : (

589E7C80-0952-4A31-B137-593CD516BC7E

Efter jobb dagen åkte jag till Silver och red, jag red bara igenom honom i alla gångarter och tog det annars lugnt eftersom han gått hårt dagen innan. Dessutom var det en annan och hoppade på banan samtidigt så vi samsades, men det är bra för Silver att se lite hinder också. Även om vi inte får hoppa så blir en ju rätt sugen!
Imorgon skriver jag om nästa dag så var med och läs!!

Obs! Detta inlägg är skrivet 2/4 2018

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>