En lös hund

16/2

Idag var marken stenhård över allt, plus att det var styltig snö och det var halt… Jag red ut i den lilla skogen ovanför stallet och sedan ut på en liten grusväg bland några få hus. När vi vände och skulle tillbaka till stallet så kom det ut en lös hund från ett hus, den rusade fram och tillbaka och skällde ett tag men sedan kom den närmare och sprang in vid Silvers bakben som om den tänkte bita honom. Men det hann den inte, Silver reagerade ingenting alltså ingenting alls han vred knappt på öronen och fortsatte bara skritta i sin lugna takt. När hunden var precis vid hanns bakben så tänkte jag att det nog var bäst att trava iväg. Så vi travade lugnt där ifrån medan ägaren fångade sin hund och mamma försökte lugna Silver fast det egentligen var hon själv som var nervös.

Det var tur för hunden att det var en så snäll och tolererande häst den sprang emot för hade det varit någon annan hade hunden kanske vart död nu, tur att jag rider den absolut bästa hästen på jorden! Iallafall efter hunden så gick vi till en grusbacke där det faktiskt gick att galoppera!!! Visserligen bara väldigt lite men ändå!!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>