Massage

Nu har Silver pojken fått massage, vi kom fram till att han har mer muskler på ena sidan en den andra i ryggen så nu har jag lite grejer att jobba med. Jag ska tex springa med honom och jobba med bommar från marken i båda varven för att han ska få jobba utan någon vikt eller sadel på ryggen, sen tipsade hon också om Back on track ryggvärmare eller kanske ett varmt fårskinn under sadeln. Så det ska bli kul och se om det blir något resultat! IMG_0352

Jag tror jag ska börja redan imorgon med bomarbetet om banan inte är helt frusen…

Ses! Hejdå!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>