Ett rött Stockholm

1090774

Otroligt märkligt ljus! Himlen är helt röd och det blir som om hela Stockholm ligger i ett rött, jag vet inte vad, men något rött. Idag var det äntligen lite fint väder men fy fa* vad kallt det är. Vi har just varit hos mina kusiner på kalas, jätte gott fika! Och dessutom var mormor hundvakt, träffar inte lilla pärla lika ofta längre men hon är så otroligt snäll. Hon är en Cavalier king Charles spaniel som är gammal och döv men hoppar fortfarande runt när man kommer och hälsar, älskar henne.

1090749

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>