Pontus blev det idag!

image2Idag red jag Pontus, ni som läst min blogg förut kanske vet att han typ är den långsammaste hästen i stallet. Men idag så började det bra med att han var glad och mysig när jag gjorde iordning honom, sen att han gick fort när vi var på väg till ridhuset. Jag red barbacka för då kommer jag åt honom bättre med skänkeln, när jag träffar rätt så blev han arg och högg i luften! Ha ha! Han tänkte väl ” faan nu kom hon på den punkten också” sen flöt det på, han var faktiskt riktigt pigg för att vara Pontus! I galoppen så bröt han av ett antal gånger med om jag höll mig efter någon annan halv snabb häst gick det hyfsat fort, han galopperade faktiskt det fortaste jag gjort med honom någonsin. Obs! Jag säger inte det gick jättefort direkt… Vi övade på att sitta avslappnat i sadeln och få hästen att koppla av, vi red mycket på volt och satt utan stigbyglar, och sedan mycket tempoväxlingar, mycket  att gå från trav till skritt och sen trav igen.image1

Han kanske inte är stallets snabbaste men söthets tävlingen vinner hen direkt!!

image3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>