Gomorron

Idag blir det första ridlektionen 2018, vi alltså jag och min bror ska till ridningen om två timmar. Mitt enda problem är att nästan alla mina ridbyxor är smutsiga… Jag har liksom råkat rida barbacka med nästan alla, men men jag hittar nog några bra! Nu när det var ett tag sen en red i ett ridhus ska det bli väldigt skönt i det här vädret! Jag red Silver, och ridbanan är som en enda stor vattenpöl.

 20170901_191649

(bara för att han är så fin)

Jag kommer skriva mera efter ridningen så får ni höra vad det vart för häst och kanske tips på någon ridövning!

Ses!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>