Silver då till nu!


FullSizeRender-1

Bilden här ovanför är första gången jag red Silver, alltså på provridninge! Jag visste redan då att jag gillade denna häst! Väldigt mycket till och med!!

DSC_7000

Den här bilden tror jag var från ungefär när jag hade haft honom i kanske tre veckor… Det var nog tredje gången jag red ut med honom, han var så mycket mer stressad då.

DSC_7415

Här när jag blundar så otroligt fint tror jag att jag ridit honom kanske i, jag vad ska jag säga, två månader kanske? Då hade han liksom inte all den där jätte tjocka vinterpälsen längre! Där tror jag nog jag tycker han är som sötast!

DSC_8184

Fast jag vet inte han är ju dö söt här med!!! Här hade jag ridit honom i fem eller nae fyra menar jag ju! Då började jag känna honom ganska bra! Det var den här dagen jag provade att rida med bara grimma!

DSC_8558

Här däremot hade jag haft honom som medryttarhäst i fem månader! Och det var ju inte så länge sen! Det var i juni, men nu har jag tyvärr inga fler ridbilder från efter det på mig och Silver för mamma har inte haft lust at fota på ett tag….. Men snart MÅSTE jag få lite flera bilder! Det är ju tur att hon gillar att fota för annars hade jag nog knappt haft några! Tack så mycket mamma!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Silver då till nu!

  1. Det är en fröjd att få vara din fotograf! Och visst känns det som en evighet sedan de första bilderna. Silver är mycket lugnare nu när ni känner varandra så bra. Han har bra koll på sin fotograf också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>