Löshoppning!

DSC_9674

Idag löshoppade vi Silver!! Det gick jättebra! Och han gillade det verkligen!

DSC_9677

Han vart helt upphetsad och började visa upp sig med svansen i vädret! Det var jättekul att se honom ha det så roligt och få springa av sig ordentligt utan någon på ryggen. Han hade inte hoppat på jättelänge efter som han fick en skada i nåt ben så får man inte rida och hoppa honom men det här gick ju jättebra!! Han vägrade varje gång vid första hindret för att det stod en hund vid sidan av banan som han helst ville nosa på….. Det är så typiskt Silver!

DSC_9638

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>