Hoppträning på Min-San!!!!!

Tjenare! Nu tänker jag bäretta hur det gick på hoppträningen i onsdags!IMG_0378

Det började med att rida till ridhuset i mycket blåst, sedan när lektionen började så börja det blåsa ännu mera så hela ridhus dörren typ svajade och alla hästarna var jätte stissiga och rädda det var för en gångs skull bara Min-San som inte var rädd! Det brukar vara tvärt om!!  Jag är väldigt stolt över honom för det!!! Han var grymt duktig!!

Sedan värmde vi upp på en kombination med en oxer på slutet och det gick bra förutom att han vägrade en gång men det var för att vi kom in fel mot den. Sen skulle vi prova att hoppa ett nytt hinder som dom aldrig hade haft där , det var en grind!! Det gick jätte bra den vägrade han inte en enda gång på!!! Sedan kom en annan oxer som först gick jätte bra men sedan började han vägra på den och vi fattade inte varför och jag flög av två gånger!! Rakt in i hindret också!!

Mamma som satt på läktaren blev vättskremd men det gjorde varken ont eller var läskigt så det var bara upp igen! Sen när vi skulle komma mot hindret igen så bajsade han och då kunde han hoppa!!!IMG_0380

Jag är väldigt nöjd med lektionen för att om man jämför med hur länge jag har ridit jämfört med dom andra som var där så jaa… Och tränaren var grymt bra den bästa jag ridit för i hela mitt liv!!!

Hej då!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>