Silver!!

Ibland är jag faktist väldigt nöjd med vad jag lyckas göra. Inte som när jag på gympan fastnar med ena stortån på en plint och trillar lite jätte klumpigt över den och slår i låret på den istället för att lite smidigt bara hoppa över. Utan det jag är nöjd med är att jag har lyckta gå och skaffa mig en medryttarponny!! 

Så här var det. Jag hade hört av en i stallet att det fanns en häst nära där jag bor som behöver en medryttare, så jag blev ju såklart väldigt sugen på att rida den. Sen åkte jag till stallet där den bor för att hjälpa till och ta hand om hästarna där, och då efter ett tag kom hästens ägare till stallet och vi pratade lite och det slutade med att  jag ska prov rida honom imorgon!!!! 

Han är en vit väldigt maxad D ponny som heter Silver och han är helt otroligt söt och snäll (och ett väldigt matvrak). Jag fick stå och borsta på honom och då var han super mysig men hade lite svårt att stå stilla!😂 

Om allt blir som jag vill så ska jag börja med att rida honom två finger i veckan och sen kanske tre, men det vet jag inte. 

Alltså jag har svårt att tro att det r sant det är ju liksom bara fööör perfekt!! Och det enda som är väldigt uns är att han inte får hoppa för att när han tävlades i hoppning så blev han skadad så nu är det bara dressyr,bommar och uteritt som gäller! Men det är ju också kul! Och det finns massor med bra ridvägar där och han är trafiksäker så dom ska vi utforska. 

Hej då!!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Silver!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>