Lite saker som existerar i min hjärna !!

Jag har just kommit hem från stallet och tänkte skriva lite. Idag har jag varit i skolan  och inte haft jättekul, sedan åkte jag buss till stallet med min lillebror och vi höll på med våra sköt hästar. Jag borstade Sky och han är så mysig, jag vill förklara hur mycket jag älskar honom men det är omöjligt det finns inga ord för det.Både han och jag blir helt lugna når vi är med varann, han står nästan och sover när jag borstar honom och vi kan leka hur länge som helst. När vi leker så lägger jag handen på hans mule och då räcker han ut tungan på min hand och så tar jag min hand och ”slår” lite försiktigt på tungan eller håller löst i den och det gillar han!!

1020411

Altså kolla vilken liten sötnos jag hittade på solvalla, tror den hette Dino!!

20170126_161735

Jag har vart på Hööks!! Jag hade fått ett presentkort av de bästa kompisarna i världen och nu var det REA så det var bara att passa på! Jag blev jätte nöjd med mitt lilla inköp, allt är perfekt och jag hade ingen bra stall tröja förut.

Altså nu vill jag att det ska bli sommar!! Fast det får gärna bli vinter också, jag vill antingen ha mycket snö eller varmt, så är det bara. Jag längtar till Ibiza också för där har vi fått en till liten ”kusin”, han är såååå söt! Så nu har vi 2 ”kusiner” där!! Jag skriver kusiner inom citationstecken för att dom inte är våra riktiga kusiner, utan vi kallar varandra det för att mamma bodde hos deras farmor och farfar på Ibiza när hon var ung och nu kallar dom sig för våran mormor och morfar. Det är svårt att förklara men så är det.

Jag saknar dom iallafall otroligt mycket fast vi var där senast i slutet av september förra året, det känns som en evighet sedan, man längtar bara mer och mer efter varje gång man är där.

20160731_204619

Hej då!!

P.S. i spanien brukar man kalla varandra för kusiner när man tycker om varandra som vänner.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Lite saker som existerar i min hjärna !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>